Welkom bij HD Hand en Voetverzorging

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Margot de Graaf, sinds 2015 werkzaam als Medisch Pedicure in Weesp. U vindt mijn salon aan de Nieuwstad 24 te Weesp, bij de bekende kapsalon HD Haarmode.

U kunt bij mij terecht voor medische & cosmetische voetverzorging.
Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures, ben in het bezit van AGB-codes en aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Daarom mag u van mij professionaliteit en hygiëne verwachten. Ik behandel diabetische, reumatische en overige risicovoeten volgens de officiële richtlijnen van de branche. In bepaalde situaties kunt u mijn behandeling declareren bij uw zorgverzekeraar.
Tevens werk ik met OPI en NCM gellak. Gellak is een lak die langer blijft zitten dan gewone nagellak, een prachtige glans heeft en de natuurlijke nagel niet beschadigt.
Naast mijn werk in de praktijk ben ik werkzaam in het Amsterdam UMC en het Vumc, waar ik als onderzoekmedewerker betrokken ben bij de DECO-studie. In deze studie vergelijken we de operatieve behandeling van beknelde zenuwen in het onderbeen en voet met de standaard niet-chirurgische behandeling voor diabetespatiënten met klanten van (compressie) neuropathieën.
processed-e7ec8f3e-e957-4024-ba7b-848aba6d35e6_EtxWSGeq
processed-7f95bc23-23d6-410f-b3f2-697393e7e2e5_IDHLAyyD
d0c6d16e-eb2b-4646-9f36-d12ab99ea42a