Wat fijn dat u een kijkje komt
nemen op de vernieuwde website.

Graag wil ik mezelf aan u voorstellen, mijn naam is Margot de Graaf, ik ben sinds 2015 werkzaam als Medisch Pedicure in Weesp.
Mijn salon is gevestigd in de nu welbekende kapsalon HD Haarmode aan de Nieuwstad 24 te Weesp.

Bij mij in de salon kunt u, naast de medische voetbehandelingen uiteraard ook terecht voor de cosmetische voetverzorging. Door mijn Medische opleiding mag ik patiënten met diabetes, reuma en overige risico voeten behandelen. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet, Procent, ik ben geregistreerd in het KRP en in het bezit van AGB- codes. Wat betekent dit voor u? Dat betekent dat u van mij proffessionaliteit, kwaliteit en hygiene kunt verwachten. Daarnaast kunt u, mits u hiervoor in aanmerking komt, uw behandeling declareren bij uw zorgverzekeraar.

Tevens werk ik met OPI gellak. OPI gellak is een lak die langer blijft zitten dan gewone nagellak, een prachtige glans heeft en de natuurlijke nagel niet beschadigt, In mijn praktijk staan proffessionaliteit, kwaliteit en hygiene op nummer één, ik werk volgens de code voetverzorger, met goede producten. Ik begroet u graag in mijn praktijk alwaar ik samen met u een passend, professioneel behandelplan kan samenstellen.

processed-e7ec8f3e-e957-4024-ba7b-848aba6d35e6_EtxWSGeq
processed-7f95bc23-23d6-410f-b3f2-697393e7e2e5_IDHLAyyD
d0c6d16e-eb2b-4646-9f36-d12ab99ea42a